NÓŻ TERMICZNY DO STYROPIANU 150W 500°C OSTRZA WYMIENNE 200MM + 150MM YATO

Symbol: YT-82191

NÓŻ TERMICZNY DO STYROPIANU 150W 500°C OSTRZA WYMIENNE 200MM + 150MM YATO

Dostępność: Średnia dostępność
221,84 zł
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 17 2305 240 Zostaw telefon
Zamów w ciągu
12 godz.
03 min.
13 sek.
a paczkę kurierską wyślemy dziś
Oblicz ratę
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0,00 zł
  • ORLEN Paczka 0,00 zł
  • Paczkomaty InPost 8,99 zł
  • Kurier DHL (Pobranie) 14,00 zł
  • Kurier DHL 14,00 zł
  • Kurier DHL SOBOTA 20,00 zł
Kod kreskowy:
5906083102127

NÓŻ TERMICZNY DO STYROPIANU 150W 500°C OSTRZA WYMIENNE 200MM + 150MM YATO

Nóż do precyzyjnego cięcia styropianu fasadowego, podłogowego oraz tworzyw sztucznych. Urządzenie ma krótki czas nagrzewania i płynną regulację temperatury. Tnie styropian o różnych twardościach (grafitowy, dalmatyńczyk, styrodur, podłogowy, styropian o twardości EPS 200 stosowany pod posadzką garaży). Cięcie styropianu na gorąco zabezpiecza przed rozsypywaniem granulek na placu budowy i roznoszenia przez wiatr, jak to ma miejsce przy cięciu piłą płatnicą. Nóż przecina bez strzępienia liny z polipropylenu i taśmy plecione z włókien sztucznych.

  • moc: 150 W
  • maksymalna długość cięcia: 200 mm
  • maksymalna temperatura robocza: 500 ˚C
  • masa: 0.4 kg
  • w zestawie: 
    • nóż, ostrze 150 mm, ostrze 200 mm, szczotka druciana do czyszczenia
Parametry:

⚙️ DANE TECHNICZNE:

  • Moc: 150 W
  • Napięcie: 230 V a.c.
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Maks. długość cięcia: 150, 200 mm
  • Maks. temperatura robocza: 500 ˚C
  • Wyłącznik: tak
  • Kontrolki diodowe: tak
  • Klasa izolacji elektrycznej: II
  • Stopień ochrony: IPX0
  • Masa: 0.4 kg
  • Zawartość zestawu: nóż, ostrze x2 (150mm, 200 mm), szczotka druciana do czyszczenia
  • Zastosowanie: cięcie elementów wykonanych z polimerów: polipropylenu, PVC i styropianu

Dane producenta

TOYA S.A.
ul. Sołtysowicka 13-15
51-168 Wrocław
Poland

info@yato.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: