NEO KOMBINERKI SZCZYPCE UNIWERSALNE 40% FS GUMOWANA RĘKOJEŚĆ 200MM

Symbol: 01-153

NEO KOMBINERKI SZCZYPCE UNIWERSALNE 40% FS GUMOWANA RĘKOJEŚĆ 200MM

Dostępność: Mało
39.99
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 17 2305 240 Zostaw telefon
Zamów w ciągu
a paczkę kurierską wyślemy dziś
Oblicz ratę
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
8.99
  • Paczkomaty InPost 8.99
  • ORLEN Paczka 12
  • Kurier DHL (Pobranie) 14
  • Kurier DHL 14
  • Kurier DHL SOBOTA 20
Kod kreskowy:
5907558448528

Szczypce uniwersalne 40% FS NEO (nr ref. 01-153) o długości 200 mm przeznaczone są do chwytania różnych przedmiotów. Wykonane zostały z wysokiej jakości stali CrNi z zabezpieczeniem antykorozyjnym.

Dwukomponentowy uchwyt z elementami gumowymi zapobiega ślizganiu się dłoni podczas używania narzędzia. Ząbkowana powierzchnia szczęk ułatwia odkręcania śrub i nakrętek. Konstrukcja szczypiec pozwala zmniejszyć siłę wkładaną w nacisk o 40%.

  • Oszczędność siły: Dzięki unikalnej konstrukcji, szczypce pozwalają zmniejszyć siłę nacisku aż o 40%. To oznacza mniej wysiłku z Twojej strony i szybszą pracę.
  • Wytrzymałość: Wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-niklowej (CrNi), szczypce są odporne na korozję i uszkodzenia mechaniczne. To gwarantuje długą żywotność narzędzia.
  • Komfort użytkowania: Dwukomponentowy uchwyt z elementami gumowymi zapewnia pewny chwyt i zapobiega ślizganiu się dłoni. Nawet podczas długotrwałych prac, ręce nie będą się męczyć.
  • Wszechstronność: Ząbkowana powierzchnia szczęk ułatwia chwytanie i przytrzymywanie różnych elementów, takich jak śruby, nakrętki czy druty. Szczypce doskonale sprawdzą się zarówno w domu, jak i w warsztacie.
Parametry:

Specyfikacja:

  • Model: NEO 01-153
  • Długość: 200 mm
  • Materiał: Stal chromowo-niklowa (CrNi)
  • Uchwyt: Dwumateriałowy
  • Rowkowana wewnętrzna strona szczęk: Tak
  • Waga: 306 g

Dane producenta

GTX Poland Sp. z o.o. Sp. K.
ul. Pograniczna 2/4
02-285 Warszawa
Poland

office@gtx-group.com

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: